dimarts, 16 de febrer del 2021

Qui sóc i què faig ací?

 Hola!

El meu nom és Sara Lloret i aquest serà el meu blog relacionat amb l'assignatura "programari i maquinari en contextos educatius"; però hui no vinc a parlar-vos d'aquesta, sinó de mi. 

Visc en un xicotet poble de la Safor que es diu Daimús. Allí, des de molt xicoteta vaig decidir que, en ser major, volia ser mestra. I ara amb 20 anys, em trobe cursant 3r de Magisteri en educació primària, concretament l'esment TIC. 

Abans de decidir que volia fer magisteri, vaig estar dubtant a triar alguna filologia, encara que no ho tenia molt clar perquè m'agradaven les llengües clàssiques i també els estudis hispànics. Però ací em trobe i no em penedisc de res. 

En el que si que vaig dubtar una mica més és en l'elecció de l'esment en la qual volia especialitzar-me, ja que volia cursar l'esment de psicologia terapèutica però no quedaven places. De manera que vaig pensar que el futur està en les tecnologies i si jo no tenia cap coneixement, més prompte o més tard, hauria d'interessar-me per a adquirir les competències digitals d'una bona docent. 

Aquest serà, per tant, el meu diari d'aprenentatge durant aquest quadrimestre, en el qual parlaré de tot allò que vaig aprenent i de les dificultats que em trobe durant aquest camí d'una alumna de l'esment TIC que és una negada amb les tecnologies. 

M'acompanyes?

La música no és el piano -Alan Kay

EL FUTUR DE L'EDUCACIÓ I LES TIC.    Hui més que mai som conscients que les noves tecnologies seran l'eix central del futur. No obst...